09 юни, 2009

Как да скъсим панталон с маншет - видео туториал


Вероятно на мнозина от вас се е случвало да си купят панталон с маншет и да имат нужда от корекция на дължината на панталона. Много магазини предлагат услугата скъсяване като екстра към покупката, има и професионални ателиета, но в тези времена на икономическа стегнация не е лошо да можем да се оправяме сами и да спестим някой лев.

Маншети имат и мъжките и дамските панталони:На пръв поглед скъсяването на панталон с маншет изглежда трудна задача, но ако прочетете предишната ни тема как се прави маншет на панталон или изгледате видеотата от тази тема ще се уверите, че съвсем не е трудно да се справите и сами с ремонта на дрехатаЗа да научите подробно как се скъсява панталон с маншет вижте видеотата:


Процедира се по следния начин:
1.Разпорете оригиналния маншет внимателно:2.Следва белязането на линиите на маншета3.След което режем излишния плат:4.Проверяваме контролните точки на маншета:5.Правим заячки в страничните шевове, за да стои маншета прегънат:6.Гладим маншета с ютия:Пробвайте! Не е трудно, освен това оразмеряването и гладенето са повече от шиенето при скъсяването на маншета, така че дори да не можете да шиете, пак можете да си скъсите панталон с маншет.

0 коментара:

Публикуване на коментар

архив

Последователи

 

self-instructor Copyright © 2009 Самоучител по шев и кройка Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software